HOME | OM OS | BILLEDER | UDSTILLINGER | HVALPE | HANHUNDE | NYHEDER/HVALPE

NYHEDER

Nu er hvalpene 9 uger gamle og der er kun to hvalpe tilbage til de heldige familier

 

Så er hvalpene 8 uger gamle og klare til et nyt hjem. der er 4 sunde og livlige fyre tilbage. Kontakt os for nærmere aftale.

 

Hvalpene kan allerede æde af hver sin  skål, kun ca. 5 uger gamle.

 

"Milles" og "Snowys" hvalpe, nu ca. 5 uger gamle.

 

"Milles" og "Snowys" hvalpe, nu ca. 4 uger gamle

 

"Milles" og "Snowys" hvalpe, nu 14 dage gamle!

 

"Mille" & "Snowys" hvalpe 1 uge gamle.

 

"Milles" hvalpe Okt. 2010 een dag gamle!!!

 

Så blev "Milles" hvalpe endelig født lørdag den 9. oktober 2010.

Det blev til 5 hanner og een tæve, som alle var særdeles sunde, velskabte og livskraftige (5 brun/hvide og een sort/hvid). Der kommer flere billeder på hjemmesiden efterhånden, som de vokser til. Vi glæder os til at høre fra jer, idet der allerede er foretaget reservationer.

 

"Mille" meget gravid i 7. graviditetsuge er allerede i gang med at afprøve sin hvalpe- og fødeseng 14 dage før fødselen!!!

 

SNOWY FRA DKK UDSTILLINGEN I HERNING NOVEMBER 2009, HVOR HAN FIK CERTIFIKAT OG BLEV DANSK CHAMPION (DKCH). Vi ønsker Henriette hans ejer og Snowy et STORT TILLYKKE MED TITLEN. 

 

Henriette Lomholt med "Snowy" på den afsluttende 2008 internationale Nordiske udstilling i Herning 9. November 2008, hvor "Snowy" blev bedste junior med certifikat til Dansk Champion og samtidig Nordisk Juniorvinder 2008 (NORDJV08). han blev også bedste han og bedst i racen (BIR) og dermed samtidig Nordisk vinder 2008 (NORDV08). Vi ønsker Henriette et stort tillykke med det flotte resultat.

 

"Snowy", "Chalkies" barnebarn på DTK/DKK udstillingen 11.oktober 2008 i Års, hvor han med sin ejer og opdrætter Henriette Lomholt blev bedste hvalp i racen, næsten 9 mdr. gl. Han blev også nr. 2 (BIG) i gruppen samt nr. 4 i alle racer (BIS). Bemærk den flotte pokal! Tillykke til Henriette med det flotte resultat.

 

Vor egen "Mille" er her i begyndelsen af August 2010 blevet parret med "Snowy", som på stambogen i virkeligheden hedder "Snowball" og som blev Nordisk Unghundevinder i 2008 og samtidig bedst i racen og dermed Nordisk Vinder 2008. Han er også Dansk Champion i Dansk Kennel Klub og allerede på vej til flere fine titler og vi forventer et super kuld hvalpe efter ham og "Mille" i begyndelsen af oktober.

Hvalpene vil fortrinsvis blive Brun/Hvide, selv om der også kan forekomme enkelte Sort/Hvide imellem.

Der er allerede reserveret hvalpe, så kontakt os venligst, hvis i er interesseret.

Billede af "Mille" kan ses under afsnittet UDSTILLINGER.

 

KONTAKT OS | LINKS